COLOMBIANSK HÅNDVÆRK TIL DANMARK

Blog detail

Rødbede carpaccio

Denne ret er en forret eller en let frokostret.

Ret til 4 personer:

  • 400 g rødbeder
  • En håndfuld parmesan i tynde skiver eller groft revet
  • 2 spsk. Balsamico
  • 50 g cashew nødder
  • Lidt rucola salat
  • En stor håndfuld basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 2 tsk. Peberrod fintrevet

 

Skræl og kog rødbederne i 15 min. Sæt til afkøling. Skær efterfølgende rødbederne i tynde skiver med en ostehøvl og anret på et fad.

Pesto: Put basilikum, hvidløg cashew nødder og olivenolie i en blender. Put pesto, rucola, parmesan, balsamico og lidt olivenolie på rødbederne.

Peberrod som tilbehør.

God apetit

Share:

Skriv en kommentar