Pancetta med grønt

En let ret som passer godt som sommerfrokost.

Ret til 2 personer:

  • 200 g pancetta skåret i små tern
  • 1 chili - hakket
  • 5 forårsløg snittet
  • 1 rød peber snittet
  • 2 store tomater hakket
  • 2 spsk. grøntsagsfond
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 stor kop ris
  • Oregano – et par kviste
  • Salvie – et par kviste
  • Salt
  • Peber

 Salat

  • 1 håndfuld radicchio
  • 1 håndfuld spidskål – snittet fint
  • 4-6 chery tomater

 

Steg pancettaen i en gryde til de bliver gyldne. Tilfør chili, hvidløg, forårsløg, rød peber, fond og tomater. Steges i 5-8 min. Smag til med salt og peber.

Anrettes på et fad med den friske salvie og oregano.

På et andet fad anrettes salaten.

Serveres med ris og soya.