Pancetta med grønt
En let ret som passer godt som sommerfrokost.
Ret til 2 personer:
- 200 g pancetta skåret i små tern
- 1 chili - hakket
- 5 forårsløg snittet
- 1 rød peber snittet
- 2 store tomater hakket
- 2 spsk. grøntsagsfond
- 2 fed hvidløg hakket
- 1 stor kop ris
- Oregano – et par kviste
- Salvie – et par kviste
- Salt
- Peber
Salat
- 1 håndfuld radicchio
- 1 håndfuld spidskål – snittet fint
- 4-6 chery tomater
Steg pancettaen i en gryde til de bliver gyldne. Tilfør chili, hvidløg, forårsløg, rød peber, fond og tomater. Steges i 5-8 min. Smag til med salt og peber.
Anrettes på et fad med den friske salvie og oregano.
På et andet fad anrettes salaten.
Serveres med ris og soya.