26 / Jul Brød i verdensklasse Dette brød er verdensklasse brød. Det er specielt af flere grunde.Det er meget simpelt at bage. Det skal ikke æltes og kræver meget lille håndtering. Bagemetoden er unik idet brødet bages i en lergryde. Dejen skal stå i 12 timer. Dette giver et helt særligt brød.Ingredienser• 625... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
27 / May Vandmelonsalat Denne friske ret hører sommeren til. Den består af råvarer som i den grad klæder hinanden. Dertil kommer at retten er let at lave og meget dekorativ. Ret til 4 personer: En stor håndfuld græskarkerner En stor håndfuld solsikkekerner En håndfuld frisk mynteblade ½... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
17 / May Laks med bagte rødbeder og søde kartofler Denne ret er en meget frisk lakseret, hvor syrlig frugt og grove rodfrugter giver laksen et modspil. Retten er meget nem og er hurtigt tilberedt. Ret til 4 personer: 400 g varmrøget laks 400 g rødbeder 400 g søde kartofler 1 bundt bredbladet persille 1 granatæble... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
14 / May Fasan Grydestegt fasan med vildtsovs er en fantastisk oplevelse. Al den gode smag og aroma holdes og det hele er lidt festligt. Tilbehøret er hasselbach kartofler og frisk waldorfsalat, som klæder fasanen flot. Ret til 3 personer: 1 fasan 100 g smør 1 bundt persille 8... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
14 / May Lammefilet med rosmarin råstegte kartoffelbåde Lammekød er med de rigtige komponenter meget delikat og frisk. Frisk rosmarin , basilikum pesto og citron klæder lam. Kartoffelbåde med aioli er en fantastisk god kombination. Ret til 2 personer: 300 g lammefilet 2 spsk. Basilikum pesto 1 citron Salt Peber 200 g... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
12 / May Pancetta med grønt En let ret som passer godt som sommerfrokost. Ret til 2 personer: 200 g pancetta skåret i små tern 1 chili - hakket 5 forårsløg snittet 1 rød peber snittet 2 store tomater hakket 2 spsk. grøntsagsfond 2 fed hvidløg hakket 1 stor kop ris... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
10 / May Cao lau Vietnamesisk ret som er meget smagfuld og anderledes. Cao Lau er en speciel ret fra Hội An i Vietnam og er oftest baseret på gris, men kan sagtens baseres på kylling eller oksekød. Retten er nem at lave og tager ca. ½ times tid .... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
08 / May Chamba på bålet Det er altid festligt med mad tilberedt på bålet. Retten består af oksekødtern i tomater og lækre sprøde squash. Retten tilberedes i en stegeso og sættes på bålet, hvor den simrer ½ times tid. Ret til 4 personer: 700 g skært oksekød i tern... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
07 / May Rødbede carpaccio Denne ret er en forret eller en let frokostret. Ret til 4 personer: 400 g rødbeder En håndfuld parmesan i tynde skiver eller groft revet 2 spsk. Balsamico 50 g cashew nødder Lidt rucola salat En stor håndfuld basilikum 2 fed hvidløg 2 spsk. Olivenolie... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
07 / May Vietnamesiske forårsruller Denne ret sammensætter man selv ved bordet. På den måde får alle nøjagtigt det de vil have og forberedelses tiden er kun et kvarters tid. Retten er sammensat af oksekød, sprøde løg, friske grøntsager og krydderurter. Ret til 4 personer: 4 møre bøffer 4... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
03 / May Vietnamesiske kyllingelår i karry Lækker vietnamesisk inspireret ret med masser af smag og aroma. Retten tager ½ times tid at tilberede og så lidt simretid. Ret til 4 personer: 8 stk. kyllingelår 1 stk. løg finthakket 3 fed hvidløg finthakket 1 knold ingefær – 40 g - finthakket 1 ds... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
03 / May Squash carbonara Carbonara er meget delikat klassisk pasta sauce med bacon, fløde og parmesan. Retten er meget enkel og hurtig at tilberede. Ret for 4 personer: 6 stk. grønne og gule squash 500 g penne 4 æggeblommer 1 dl piskefløde 3 håndfulde revet parmesan 1 lille bundt... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
02 / May Steak med salsa og agurkesalat Denne ovnret er meget smagfuld og med sydamerikanske undertoner. Det er samtidigt en billig og enkel ret. Det tager ½ times tid at forberede og derefter få minutter i ovnen på grill funktion. Ret for 4 personer: 800 g onglet oksekød (en slags flankesteg, kaldes... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
02 / May Kænguru med jordskokker og ingefær Jævnligt kan man købe kænguru steaks. Det er meget velsmagende kød, som minder lidt om hjortekød. Retten tager ½ time at forberede og ¼ time at tilberede. Kødet lægger et par timer i marinade. Ret for 4 personer: 4 stk. kænguru steaks 250 g champignon... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
30 / Apr Cajun kylling med salsa og søde kartofler Stemning fra Louisiana med denne ret som emmer af sydstatsmad. Retten er oprindeligt baseret på halen af en alligator, men i her i norden opnås en delikat ret baseret på kyllingebryst som ligger i maninade mindst 1/2 time- gerne natten over for at absorbere smagen af... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar
30 / Apr Colombiansk suppe med kød, kartofler og majs Der er intet som en dejlig Colombiansk suppe baseret på friske råvarer. Suppen her er baseret på 3 slags kød samt 2 slags kartofler og majs.Suppen tager en halv time at forberede og skal herefter simre en time og 15 min. Ret for 4 personer: 1... Læs mere Skrevet af Alexandra Viskum - 0 Kommentar